Forum Styledes
Strona główna
Forum ogólne › Uroda i zdrowie › Hurtownia kosmetykow do wlosow dla domowego uzytkownika czy mozna kupowac niezawodowo

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hurtownia kosmetykow do wlosow dla domowego uzytkownika czy mozna kupowac niezawodowo

RE: Hurtownia kosmetykow do wlosow dla domowego uzytkownika czy mozna kupowac niezawodowo

Coraz wiecej osob kupuje profesjonalne kosmetyki do wlosow bezposrednio w hurtowniach zamiast w drogeriach. Wieloasortymentowe hurtownie typu Hurtownia kosmetykow do wlosow obsluguja zarowno salony jak i indywidualnych klientow ze stalym kontem. Ceny zwykle 30-50% nizsze niz w drogeriach przy podobnej jakosci. Macie doswiadczenia z zakupami hurtowymi indywidualnie?
Odpowiedz

RE: Hurtownia kosmetykow do wlosow dla domowego uzytkownika czy mozna kupowac niezawodowo

u mnie od 2 lat zaopatruje sie hurtowo, oszczednosc roczna okolo 400-600 zl przy umiarkowanym uzyciu profesjonalnych kosmetykow. ważne tylko trzymać świeżosc produktów bo termin waznosci ten sam.
Odpowiedz

warto wybierac hurtownie ktore obsluguja klientow indywidualnych formalnie, niektore wymagaja statusu salonu lub firmy. plus polecam kupowac mniejsze opakowania na poczatku zeby testowac konkretne marki.
Odpowiedz

Wracam do dyskusji o hurtowniach kosmetyków. To temat istotny dla każdej z nas. Z doświadczenia wiem, że zakupy w hurtowni wymagają rozsądku, ale warto jest. Profesjonalne produkty do włosów naprawdę robią różnicę. Szukajcie niezawodnych źródeł.
Odpowiedz

hurtownie to takie ryzyko dla mnie xd balam sie ze ktos mnie zwymysla ze cos nie oryginalne. ale moze ktos poleci konkretne miejsca? rowniez interesuje mnie skad braliscie zeby bylo okej
Odpowiedz

Rzeczywiście coraz więcej osób tak kupuje. Ja się na przepisach nie znam, ale podatek VAT dla zwykłego klienta podobno bywa zawiły. Lepiej dopytać w hurtowni, zanim się coś zamówi.
Odpowiedz